perjantai 30. joulukuuta 2011

Happy New Year!


Niin on uusi vuosi edessä ja uudet kujeet! Maya siirtyy Mirvan kanssa vuoden alusta edustamaan ATT:tä agilityssä. Onnea heille ensi vuodelle! Tavoitteet Mirva kirjoittanee joskus omaan blogiinsa: http://pumi-power.blogspot.com/. Maya on tosi näppärä tyttö, kun hän seikkailee kahdessa blogissakin.

Omia tavoitteita Mayan kanssa on tietysti ensi vuoden aikana kisata tokon voittajaluokassa. Koska? Sitä en osaa tarkkaan sanoa. Ensi vuoden keväälle on buukattuna jo pari Lentsun kurssia, joten eiköhän se tästä.. Koska sain valmentajalta upean kalenterinkin, pitänee ruveta ahkerammin päivittelmään treenipäiväkirjaa.

Näyttelyissä piipahdetaan Mayan kanssa varmaan myös muutaman kerran. Nyt alkaa taas turkkikin olla kunnossa. Tosin sitä marraskuusta asti odotettua juoksua ei näy eikä kuulu. Jättääköhän vallan väliin..

Miro jatkaa edelleen eläkkeellä - tosin jo Mirva pitää uhkauksensa ja menee sen kanssa kisaamaan erikoisvoittajaan, siitä vaan. Ei ihan tiedä, mitä lupasi...

Kissapoikia (Franklin & Casper) odottaa eläinlääkärillä käynti :). Joten ehkäpä keväällä pystyisi vähän maalailemaan seiniä ja remontoimaan. Casperin pennut Ferme-kissalassa ovat nyt noin kolmeviikkoisia. Niitä täytyy taas käydä katsomassa muutaman viikon päästä. Pennut nimittäin ovat täällä Turussa Teean siskolla. Neljä kappaletaa ihania, pieniä kiharakarvaisia avaruusolioita. Selkirkin pennut ovat sitten hupaisan näköisiä pentuna.

Muuten ensi vuonna onkin taas samat kujeet: agikisoja, tokokisoja, treenejä - ehkä jopa tänä vuonna Agirotu, kun sen on Kuopiossa. Maya etsiikin joukkuetta :). Agilityn SM-kisoihin varmaan lähdetään myös. Innolla odotan taas kevättä ja valoa, jotta pääsee kuvaamaan ulos!2 kommenttia:

  1. Oikein Hyvää Uutta Vuotta ja uusia ihania haasteita vuodelle 2012!

    VastaaPoista
  2. Hyvää Uutta Vuotta kummitytölle perheineen :) Blogeja pitää sitten jatkossa seurailla enemmänkin :D

    VastaaPoista