perjantai 24. joulukuuta 2010

Kissojen joululahja

Koirat saivat pakenttinsa ensin - Maya murhasi uuden pallonsa noin 3 sekunnissa. Ja Miro taisi varastaa Mayankin hirvikiekon. No, sen kyllä sitten näkee lenkillä..

Kissoille annoin kissanmintulla täytetyn lelukalan. Nauroin kippurassa niiden touhuja. Kissanminttu todella tekee kissat ihan hulluiksi. Ensin lelukalan omi Curry ja kenelläkään muulla ei ollut asiaakaan sen lähelle. Curry puski, kieri, ravisteli ja heitteli kalaa. Franklin yritti tehdä tuttavuutta kalan kanssa, mutta Curry tyynen rauhallisesti huitaisi sen pois tassullaan. Kun Curry oli aikansa leikkinyt kalalla, se väsähti ja muutkin saivat tutustua kalaan. Seuraavaksi sillä leikki vuoroaan odottanut Franklin.. jälleen kierittiin, heiteltiin, purtiin ja hyökkäiltiin kalan kimppuun. Casper olisi myös halunnut osansa, mutta pojat ei oikein sovi samalle pöydälle/leikkiin, joten kävin aina välillä hakemassa Cassun kauemmaksi, ettei tule joulutappelua. Claus taas yritti tutustua kalaan sivistyneen rauhallisesti, kuten pyhälle kissalle sopii.. Sen jälkeen Curry taas omi kalan itselleen...  Pöydällä ne nytkin päivystää minttukalansa vieressä.Häivy!Minttukalaaa jeee!


Minttukala keskellä... Franklin tuijottaa Casperia


Nyt on mun vuoro


Sitten vielä pari kuvaa lisää... Mayan synttärikakusta, Mirvan upean ekologisesti pakatusta joululahjasta sekä uudesta joulukoristeestani.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti