maanantai 12. maaliskuuta 2012

HYL & NOLLA

Maya kipaisi lauantaina kisaamassa ATT:n kisoissa Mirvan kanssa. Radat olivat Anders Virtasen käsialaa: virtaavat ja mukavan haasteelliset sortumatta kikkailuun. Ensimmäisellä radalla neitokainen varasti lähdöstä - ja sitten puomin suorituksen jälkeen (joka vissiin ei mennyt ihan niinkuin piti), päätti itse korjata asian ja teki puomin uudelleen kera kontaktin. Siitä sitten luonnollisesti HYL. Toiselta radalta Mirva ja Maya tekivätkin sitten nollan sijoittuen sillä kuudenneksi. Aika oli jotain -6,9.
Kovin oli neitokainen väsynyt kotona, vaikka ei tuon enempää suorituksia ollutkaan. Inna oli meillä iltahoidossa, mutta Maya vain nukkui - niin tosin teki Innakin. Inna nukkui välillä sylissä, välillä vieressä, välillä päällä. Pääasia, että minun ja Innan väliin ei jäänyt senttiäkään. Ja shelttikö muka läheisriippuvainen? Tosin yksi syy siihen, että Inna oli niin lähellä löytyy siitä, että cooni mulkoili sitä varsin kiukkuisesti ja Innan mielestä cooni on hirveä peto. Kun silmä vältti, niin se ahdisti perässäni vessaan tulleen pumin sinne, eikä päästänyt pois. Vessasta kuului sitten "hau" ja vasta silloin tajusin, että Inna-parka oli jäänyt sinne. Curry istui tyynesti parin metrin päässä muina kissoina...

Sunnuntaina Maya pääsi tyttöjen lenkille Pepin kanssa. Nyt malttoivat neitokaiset leikkiä ja juostakin, kun Miro ei ollut mukana. Tosin Mayan mielestä pitää poseerata koko ajan, kun minulla on kamera mukana. Siitä on kyllä tullut pahempi linssilude kuin yksikään koiristani ennen tätä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti