tiistai 29. kesäkuuta 2010

Juhannus ja muita päivityksiä

Lomalla on näköjään bloginkin päivittely hankalampaa :). Lomalla olen ollut jo reippaan viikon ja nauttinut siitä täysin siemauksin. Tosin viime yönä kyllä näin töistä unta - tai siis näin unta, että vaihdin työpaikkaa. Hassu olo oli aamulla. Oli kyllä niin elävän oloinen uni.Juhannus vietettiin taas Tuorlassa - nyt jo kolmatta kertaa. Perjantaina mentiin aamusta ja sunnuntaina tultiin kotiin illasta. Koirat ja minä ihan poikki. Maya oli taas niin kiltisti yötä "hotellissa". Se on kyllä niin sopeutuvainen tyttönen. Maya eli Tuorlassa taas ihan omaa elämäänsä, kun minä olin töissä kisoissa ja kuvaamassa. Siellä se lenkkeili Mirvan ja Kodan kanssa, treenasi pyykkitelineen kiertoa ym. Se seuraa muutenkin Mirvaa ihan haltioissaan kaikkialle. Kyllä tuosta taitaa agilitysheltti tulla :). Koda ja Miro vahtivat neitosta vuorollaan ja sen lähelle ei muilla ole asiaa. Leikkiseuraakin pennulle löytyi: Tiuhti löytyi paikalta ja sunnuntaina Saanan Welmu-villiksen kanssa oli superhauskaa. Miro pääsi Mirvan kanssa vähän aksaamaan ja sekosi sen jälkeen ihan täysin. Kisat sujuivat mainiosti - ilma vaihteli sateesta helteeseen. Lähes koko mukaan otettu vaatevarastokin tuli käytettyä. Oli mukavaa nähdä niin vanhoja kuin uusiakin tuttuja. Ensi vuonna sitten Mayakin on jo kisaiässä.
Maya kokeili hotellissa yöpymistä jo edellisenä viikonvaihteena, kun oli turistina SM-kisoissa. Mirvan ja Kodan kanssa yövyttiin lentokenttähotellissa ja likka oli kyllä niin kiltisti. Se ei vingu eikä tassuttele ympäri huonetta, vaan kiltisti nukkuu yönsä. Automatkatkin menivät mainiosti, joten näyttää siltä, että pahoinvointi on taakse jäänyttä elämään. No, ainakin suuremmaksi osaksi. Sain vielä ostaa Mirvan äidiltä Mayalle metallihäkin - nyt ei enää tarvitse pelätä, että se tulee ulos kevythäkistä. Vetoketjun se nimittäin osaa avata, ja olen ihan varma, että kiukuspäissään se tulisi kerta kaikkiaan läpi häkistä. Muuten alkaa kyllä sopeutua hyvin siihenkin, että välillä levätään häkissä. Tärkeä taito niin näyttelyissä kuin kisoissakin.


Eläinlääkärissäkin jouduttiin käymään viime viikolla. Se toinen kulmuri kun ei lähtenyt itsestään. Ei edes heilunut. Joten ei auttanut muu, kun käy otattamassa se pois. Maya painoi muuten jo 5,8 kg. Sitä kun sitten kanteli kotiin bussipysäkiltä, olikin kädet ihan loppu. Maya kyllä yritti kävellä vähän itsekin, mutta ei siitä oikein tullut mitään. Loppuilta menkin sitten nukkuessa, mutta seuraavana aamuna Maya oli oma leikkisä itsensä.

Nyt sitten lomaillaan - nautitaan kesästä. Minun mökkini sijaitsee tuossa takapihalla. Eilen kävin ostamassa torilta vielä tomaatintaimia. Kyllä puutarhan hoito on rentouttavaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti