maanantai 13. joulukuuta 2010

Amarantes Y.S.L Parisienne 1-vuotta!

Niin se vaan aika menee - Maya täyttää tänään vuoden. Onnittelut ihanalle ja aktiiviselle prinsessalleni sekä sisaruksille Merrille, Sindille, Veegalle ja Valppaalle. Merrin näinkin eilen Messarissa (onnea PU4 -sijoituksesta) ja kyllä oli pojassa paljon samaa kuin siskossaan - silmien ilme varsinkin. Toki pojalla oli pidempi kuono ja kokoa enemmän kuin siskollaan, mutta kyllä sisarukset vaan toisiian muistuttivat.

Maya pääsi synttärien kunniaksi moikkaamaan kummitätiään Ullaa Saloon samalla kuin Clausista otettiin vasta-ainetestit. Samalla reissulla haettiin sitten kassillinen joululahjoja Eräeläimen -70% loppuunmyynnistä. Mukaan tarttui myös 3 kantokoppaa, kun halvalla sai :). Luita riittää, pantoja ja katit saivat ruokaa.

Muuten mamma onkin hiljainen, kun ääni katosi eilen.. ihan pienen pieni flunssapoikainen loppuviikosta ja sitten eilen se ääni lähti. Nyt täytyy vaan toivoa, ettei etene äänihuulten tulehdukseksi, mihin minulla on taipumus. Katit käyttivätkin sen heti eilen hyväkseen - pienoinen kattitappelu taas poikien välillä. Tosin myös Miro on saanut haavan korvaansa - ilmeisesti se on mennyt keskelle catfightia.

Juhlan kunniaksi kuvia Mayan hakureissulta Amarantes kennelistä
Varkaudesta. Mayan lisäksi kotona oli vielä Valpas, joka esiintyy myös kuvissa.
4 kommenttia:

 1. Onnea! Aivan käsittämättömän suloisia pennelit!

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet Onnittelut Mayalle! Kaunis,nuori neitokainen <3

  VastaaPoista
 3. Joko se on vuoden! Isot onnittelut pikku-Maijalle!
  Lentsu

  VastaaPoista