tiistai 7. joulukuuta 2010

Kodasta hyppyvalio - onnea!

Lauantaina vierailtiin Mayan kanssa ATT:n kisoissa - likka ei juurikaan ehdi muuta kuin tuijottamaan radalle ja ilmaisemaan halunsa päästä sinne suhteellisen pontevasti. Hiljaa se kyllä on, JOS sen kanssa tekee jotain, mutta jos ei... Pääsi sitten onneksi Mirvan kanssa hallille treenaamaan ja purkamaan energiaansa. Ja vielä pienet lumileikit siihen päälle. Tosin neiti hienohelma antoi kyllä poikien enemmänkin juosta hangessa ja katseli päältä. Lunta tosin on niin paljon, että Maya melkein uppoaa hankeen.

Hyvin luminen Maya

Koda & Taisto
Maya & Rai

Sunnuntaiaamulla lähdettiin Mirvan kanssa ajelemaan kohti Seinäjokea. Lähdettiin Mayan kanssa Kodan ja Mirvan kannustusjoukoiksi Seinäjoen kisoihin. Maya opettelee samalla, miten ollaan ja käyttäydytään pidemmillä kisamatkoilla. Hyvin se autossa meni ja hotellissakin on tosi kiltisti. Seinäjoen kisat olivat Wallsport -hallissa, joka oli kyllä aivan loistava. Avara, valoisa, korkea ja hyvä pohja. Kyllä siellä kelpaa karsinnat pitää ensi vuonna. Matkan kruunasi se, että Mirvan Kodasta tuli hyppyvalio! Tekivät tosi hienon radan ja sijoittuivat kovassa seurassa neljänsiksi (1. Sky, 2. Hitti, 3. Punssi, 4. Koda). Onnea!!

Jee, musta tuli hyppyvalio!!!

Mayan kanssa treenasin hallissa aina väliajoilla myös tokoa - teki tosi reippaasti, tosin ehkä myös aavistuksen verran äänekkäästi. Mayahan ei tokoa treenatessa ole äänähdellyt juurikaan.. mutta kun nuo agikisat olivat siinä vieressä, niin likka kävi tosi ylikierroksilla. Ehkei niin vakavaa? Oli ainakin tosi innoissaan ja teki hyvin hommia. Otettiin kaikkea pientä; seuraamista, luoksetuloa, jääviä liikkeitä, kaukoja ym. Maya sai myös reippailla paljon Kodan lämmittelyseurana. Itsenäisyyspäivän loppu meillä menikin Mayan kanssa sohvalla torkkuen..

1 kommentti:

  1. Ihana kuva Mayasta ja Hyppyvaliosta:)
    Jällen voi todeta ,että Olet kyllä ihan superi kuvien ottaja:)

    VastaaPoista