lauantai 11. joulukuuta 2010

Koirien joululahja

Miro ja Maya saivat tänään joululahjansa - vähän etuajassa, mutta väliäkö sillä. Tanja kävi hieromassa molemmat. Kummallakin oikea takaosa jumissa ja Mirolla vasen etuosa. Niin ja kinner. Mayalla taas ranka vinossa ja joku S? ihan jumissa. Minä kun unohdan sekunnissa, miksä S1 tai muu se oli, mitä Tanja sanoi. Mutta siis molemmat saatiin kuntoon ja nyt ollaan pari päivää rauhallisemmin. Miro oli tällä kertaa superkiltisti ja tuntui oikein nauttivan, neitokainen kiemurteli oikein olan takaa. Nyt molemmat nukkuvat tyytyväisinä.

Kävin itsekin hierojalla viime viikolla ja olin lapaluista päänahkaan asti täysin jumissa. Ja se kyllä tuntuikin - ei ollut paikkaa, mistä en olisi ollut kipeä. Olisin kuulemma voinut tulla vähän aikaisemminkin :). Ensi viikolla sitten uudestaan.

Huomenna menen Messariin katsomaan näyttelyä - tai taidan kyllä ensimmäiseksi suunnistaa katsomaan PM-koiratanssia, kun Anettekin näyttää olevan joukkueessa. Joululahjat on kyllä jo ostettu, joten ostoksilla käyntiä voisi rajoittaa :). Maanantaina on onneksi vapaapäivä. Käytän Clausin Salossa vasta-ainetesteissä Mirvan kanssa. Ensi vuoden projekti on nimittäin Clausille supreme premior -titteli ja pitää käydä ulkomailla hakemassa ainakin yksi caps... ajattelin yrittää sitä Ruotsista huhti- toukokuussa. Jos ei sieltä tule (Ruotsissa kun voi olla kilpailuakin - siellä tuntuu olevan hyviä lilanaamioita), niin sitten pitää suunnata esim. Tallinnaan. Mutta kun tästä olisi niin helppoa mennä Tukholmaan näyttelyyn, joten pitää sitä nyt ainakin kerran kokeilla.

2 kommenttia:

  1. No olisit sanonut, että olen joululahja niin olisin tullut paperinaruun ja -paperiin kääriytyneenä :))

    Ja Hyvää Joulua!! (Ne kortit ei sit ehtineet enää..)

    VastaaPoista
  2. Ihana joululahja (ilman pakettinaruakin)! :)

    VastaaPoista