sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Maya 2.luokkaan

Pikku likka kisasi taas viikonvaihteen. Lauantaina oltiin Hattulassa ja sieltä hyl (neiti tiputti riman loppusuoralla, siitä sitten renkaan kehikon läpi ja viimeiselle hypylle) ja toiselta radalta 5 (puomin alastulokontakti) ja voitto (aika oli jotain -16..). Sunnuntaina Mirva ja Maya lähtivät ATT:lle kisaamaan, minä jäin kotiin, kun lähdin myöhemmin kyläilemään. Ensimmäiseltä radalta Maya nappasi hylyn - mutta toisen voittikin sitten nopealla (jotain -20..) nollalla ja siirtyi sitten kakkosluokkaan. Kolmas rata jäi siis tekemättä, kun kakkoset olivat olleet jo aamulla.

Mirvalle suurkiitos Mayan treenaamisesta ja kisaamisesta sen kanssa. Agility on Mayan mielestä vaan niin huippua. Eihän se edes näe minua, kun Mirva on lähellä. Nyt taitaakin käydä niin, että Maya vähän aikaa keskittyy agilityyn ja me treenataan samalla sitä voittajaluokkaa kuntoon ja osallistutaan sitten tokokisoihin, kun se on kunnossa.
1 kommentti:

  1. Onnittelut luokkanoususta! Tuosta on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita. Merri-veli yrittää kovasti ottaa mallia taitavasta siskostaan!

    Onnittelut toivottaa Merri ja Kiia sekä Muska

    VastaaPoista