torstai 17. kesäkuuta 2010

Maya 6 kk

Kyllä se aika vaan kuluu nopeasti! Maya täytti 6 kk viime sunnuntaina. Tyttö on kyllä ylittänyt ihan kaikki odotukseni: se on äärimmäisen reipas, rohkea ja oppimishaluinen. Eilen tuli lenkillä vastaan nainen, joka kysyi: "onko tuo yhtä arka kuin naapurin Mandy?". Jaa, en tunne naapurin Mandyä (oletan, että se on sheltti), mutta vastasin, että arka tämä ei kyllä ole yhtään. Hieman epäuskoinen ilme oli naisen kasvoilla, mutta äkkiäpä tuo uskoi, ettei Maya ole arka.. Maya meinaan aivan ihastuksissaan siitä, että joku huomoi sen, kiepsahti jalkoihin puskemaan ja hyppi innosta ylös päin. Juu, ei se ole arka. Kuten tuossa sukulaissheltin blogista luin - ainut asia, mitä Maya elämässään pelkää, on auto. Autoilu ei ole edelleenkään herkkua, vaikka pahoinvointi toki on helpottanut. 6 kk "synttärin" kunniaksi ilmoitin Mayan erikoisnäyttelyyn 1.8.
Tämä varsin pitkittynyt kesäflunssani on hieman vaikuttanut Mayan treenaamiseen - ollaan lähinnä menty lenkki ja leikki -periaatteella. Onneksi Mirva on hakenut Mayaa agitreeneihin, niin se ei ole vallan tylsistynyt. Ja kotona on onneksi Claus, joka jaksaa leikkiä Mayan kanssa. Asia, jota en jaksa olla ihmettelemättä. Maya viihtyy myös takapihalla ihan yksin (puutarhaa käy sääliksi), ja osaa sitten napakalla "vuh" -haukahduksella pyytää sisään. Ensi viikolla, kun alkaa loma, päästäänkin sitten taas treenaamaan.

Flunssasta huolimatta olin kuvaamassa V-Suomen tokon piirimestaruuskisoja lauantaina. Varmaan puolet osallistujista oli TSAUlaisia ja kaikki palkintosijatkin tulivat "kotiin". Joukkueille kaksoisvoitto ja yksilöpiirimestaruuden kolme parasta (taisi olla enemmänkin) niin ikään TSAUlaisia. Onnea Heikille & Unalle (kuvassa yllä) piirimestaruudesta, Evalle ja Vallelle hopeasta ja Jaanalle ja Cindille pronssista.
Kuvia kisoista täällä: http://picasaweb.google.fi/sirsaari


Viime viikolla käytiin Merimaskussa uittamassa koiria Sadun kanssa. Ihana metsälampi oli Mirren mielestä ensin varsin epäilyttävä, mutta kun sen sai sinne kerran, ei sitten meinannut tulla pois ollenkaan. Heku myös nautti uimisesta ja kavereiden seurasta. Mayakin ui muutaman pienen pätkän. Kivaa oli kaikilla!

1 kommentti:

  1. Onnea puolivuotiaalle :) Maya on K-A-U-N-I-S!!!! Toivottavasti törmätään viikonloppuna Tikkurilassa :)

    VastaaPoista