torstai 4. marraskuuta 2010

Paikallaanolo, seuraaminen ja hyppy

Iltalenkin yhteydessä käytiin kentällä ottamassa paikallaanolo. Miro sai avustaa. Maya meni hyvin maahan, oli tosin rauhallisesti (joskin valppaasti) paikallaan, ei edes asentoa vaihtanut. Olin ihan kunnon matkan päässä ja reippaat kaksi minuuttia (laskin 3 x 60). Ei noussut sivu -käskyllä, mutta sit-käskyllä kyllä. Ilmeisesti tämä siis olisi parempi. Tosin sitten kun harjoittelin pelkkää maasta istumaan nousua, ennakoi koko ajan. On tämä niin vaikeaa.

Remmissä seuraaminen meni sinne päin. Maya ei oikein ymmärrä sitä. Toisaalta, eipä sitä juurikaan ole treenattukaan. Kyllä se mukana pysyy - enemmänkin siis edistää. Käännöksetkin huonompia. Vapaana seuraaminen tarkempaa, perusasennot aika hyvät, yhden meinasi jättää tekemättä. Käännökset ehkä vähän väljät. Mutta tällä mennään.. Loppuun reipas luoksetulo, jossa onneton ohjaaja käytti väärää käskyä. Miksi ihmeessä mulle aina käy niin? No, Maya teki ihan hyvän luoksetulon.

Oven edessä otettiin hyppyä. Vein Mayan hypyn taakse seisomaan, tosin oli vähän tekemistä saada se seisomaan, kun olisi istunut mielummin. Muutama toisto niin, että jätin seisomaan, menin hypyn toiselle puolelle ja palasin Mayan luo. Tosin tyhmä minä palkkasin sen taas siitä, kun otti perusasennon, joten sitten se ennakoi istumista seuraavan kerran ja jouduin taas alkuun - ja palkaamaan sitä siitä, että seisoi, ei istunut. Kyllä tässä lopulta saatiin ihan onnistuneitakin suorituksia. Sitten otettiin koko liike - hyvin lähtee hyppäämään - jotenkin jää seisomaan. En menisi vannomaan, että kokeessa ei sitten istuisi tässä..... mutta tämä hyppy nyt on vaan alokasluokassa ja sen jälkeen saakin istua. Joten enpä taida stressata tätä sen enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti