torstai 15. huhtikuuta 2010

Mayan kummitäti kylässä

Sunnuntai-iltana Maya pääsi toiseen kylpyynsä kotona. Hyvin se antaa pestä, ei yritä karkuun eikä mitään. Mutta tyttönen yritti murista mammalle, kun pesin takaosaa/takajalkoja. No, yrittäähän saa :). Maya oli tosi likainen, tiedä, missä oikein on ryöminyt. Piti pestä, kun Ulla-kummitäti tuli maanantai kummityttöään katsomaan. Kovasti tuntui Mayasta pitävän, vaikka väärän värinen onkin.

Nyt ollaan sitten ti-ke ulkoiltu oikein olan takaa, kun on ollut niin ihana kevätsää! Maya ja Miro ovat saaneet juosta vapaana metsässä ja pellolla. Kuviakin olen ottanut, mutta ne saavat odottaa kamerassa, kunnes saan sen uuden tietokoneen.



Eilen lenkillä treenattiin Mayan kanssa noutoa. Noutoahan ollaan treenattu sisällä tai siis kapulan pitoa ja nostoa. Nyt heitin kapulan Mayalle - ja Maya toi sen minulle. Ihan ihme pentu. Hekua en saanut 5 vuodessa oppimaan noutoa, ja tämä kakara kantaa kaikki lelutkin minulle. No, nyt pitäisi sitten opettaa Mayalle maahanmeno. SEN Heku osaa täydellisesti.



Eilen mittasin Mayan, kun on nyt 4 kk vanha. Mikään supervarma en tuloksesta ole, mutta sain 29cm. Tosi tasaisesti Maya on kasvanut. Hampaat rupeavat nyt vaihtumaan ja niitä kokeillaankin kaikkeen: luumupuuhun, ruusupuskaan, tapettiin, kirjahyllyyn, mattoon, pöydän jalkaan, kissaan ym.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti