torstai 15. huhtikuuta 2010

Pääsiäinen oli ja meni

Pääsiäisen aikoihin olin lomalla ja oltiin kovasti aktiivisia koirien kanssa. Tietokone sen sijaan sanoi jo lomaviikon maanantaina työsopimuksensa irti ja nyt odotellaan sitten uutta konetta kotiin.

Yhtenä aamuna käytiin TSAUlla treenaamassa Lauran kanssa ja Mayakin pääsi mukaan. Miro treenasi ruutua ja ohjattua. Paikallaanolot saatiinkin hyvin otettua ryhmässä, kun Eva ja Carolakin tulivat hallille. Miro pysyi istumassa loistavasti etupalkalla. Olisikohan se avain onneen? Ruutu otettiin helpotettuna (alustalla), koska meillä on kovasti ollut taukoa treeneissä. Merkki oli myös vähän unohtunut, ei meinannut malttaa jäädä sille, joten merkki otettiin tosi läheltä. Muutenkin Miro oli kuin lehmät, jotka pääsevät ensi kertaa keväällä laitumelle. Eli intoa oli enemmän kuin järkeä. Mutta kivaa oli.

Maya sai ottaa pentuluoksetulon. Minun hirmuisen iso ja vahva pentuni pääsi jopa Lauralta käsistä karkuun :) No, hyvin tuo kirmasi mamman luokse. Muuten tutustuttiin taas uusiin koiriin - Lauran Lukaan ja hoitoneitoseen Almaan. Ja kävi tuo Lentsun kanssakin jossain touhuamassa jotain..Lauantaina 3.4. käväisin koiratanssin SM-kisoissa katsomassa ilman koiria. Sunnuntaina 4.4. Maya pääsi katsomaan agikisoja ATT:n hallille. Kyllä sillä oli hauskaa - siellä oli oikea shelttitaivas! Vaikka Maya kyllä tykkää ihan kaikista koirista ja haluaisi mennä ihan jokaisen luokse. Suureksi ihastuksen kohteeksi tuli sheltti Sonic, joka varmaan oli Mayan mielestä oikean värinenkin. Sonic ei ehkä ollut ihan yhtä ihastunut Mayaan.

Kissatkin ovat aloittaneet kevätulkoilun. Maya vaan ei yhtään ymmärrä, miksi kaveri on häkissä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti