sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

CH & GIP Sueco Pluma

Claus valmistui lauantaina GIP:ksi eli siitä tuli grand international premior Turussa 27.3. Siihen tarvittiin 8 serttiä, joista ainakin yksi ulkomailta. Se meillä onneksi tuli Tallinnasta vuosi sitten. Kissapuolella kissasta voi tulla valio leikkaamattomana ja leikattuna (siis vaikka ensin kaikki tittelit leikkaamattomana - ja sitten voi aloittaa alusta kastraattina). Claus on valioitunut (CH) leikkaamattomana, sitten mamma kylläistyi yölaulamiseen ja laulut loppui pikku toimenpiteellä. Sitten Clausista tuli premior (kastraattivalio) - sitten Tallinnan kautta international premior ja nyt tosiaan GIP. Yhteensä näihin on tarvittu 3 + 3 +3 +8 serttiä. Tänään sitten saimme seuraavasta luokasta ensimmäisen sertin ja niitä tarvitsemme lisää vielä 10, jotta Clausista tulisi supreme premior. Niin ja yhdenTallinnan matkan lisää. Ainakin.

Claus ei kyllä tehnyt lauantaina serttinsä eteen mitään tai päinvastoin. Murisi ja sähisi pöydällä. Oli niin aurinkoinen häkkialueella, mutta annas olla, kun päästiin tuomarinpöydälle. Johan alkoi temppuilu. Kattituomarit vaan ovat tottuneita tähän, en silti olisi kirjoittanut arvosteluun "nice temperament". Mitähän Clausin olisi puolaisen sedän mielestä pitänyt tehdä, jotta arvostelussa olisi lukenut jotain muuta? Ei muuta kuin felifriendiä ostamaan, ja joko se auttoi, tai Claus vaan muuten päätti käyttäytyä paremmin, kun tänään vain vähän murisi. Olen tässä miettinyt, johtuuko se toisista kissoista, onko sillä väliä, onko kyseessä mies- vai naistuomari ok. Claus rakastaa harjaamista, mutta tämän jälkeen ei enää harjota kehän vierellä. Ja kopasta otetaan viime sekunneilla. Seuraava näyttely on onneksi  vasta 16.5.Tampereella (PIROK & erkkari). Ovat nämä sen verran raskaista, kun joutuu aamusta iltaan olemaan. Tänään kyllä päästiin kotin superaikaisin!

Iloinen yllätys oli, että saimme sunnuntaina Birmayhdistykseltä kauniin valmistumispokaalin. Pokaali oli minulla ennenkuin olin anomista edes ehtinyt ajatella. Hienoa palvelua!

Kotiin kun tultiin, niin Casper olikin sitten tappotuulella. Sillä on pää taas ihan naarmuilla, kun on haastanut Franklinin kanssa riitaa... nyt kun vain ne pari tyttöä juoksisivat äkkiä, niin Cassu pääsisi hommiin ja sitten nips-naps.

Perjantaina kylvyssä Clausin lisäksi kävi myös Curry. Coonista ei muuten märkänäkään tule pienempää. Ensi viikolla on Harveyn vuoro.

Sillä aikaa kun minä olen viettänyt kissaviikonloppua, niin Maya ja Miro kyläilivät. Maya oli ensi kertaa kylässä ilman mamma. Oli kuulemma la käyttäytynyt oikein kauniisti ja rauhallisesti, mutta sunnuntaina jo ollut vähän vilkkaampi :) Yöt koirat olivat kotona. Maylla oli varmasti hauskaa Siirin, Sannin ja Lunan kanssa. Ja positiivista varmaan on sekin, että neljästä automatkasta Maya oksensi vain yhdellä. Nyt on pentu ihan poikki ja nukkuu. Jospa huomenna sitten tehtäisiin vähän hommiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti