maanantai 22. maaliskuuta 2010

Energinen 14-viikkoinen pentu

Maya oli sitten niin täynnä energiaa, kun tulin kotiin, että pelkkä lenkki ei riittänyt mihinkään. Lenkilläkin se roikkui Mirossa kiinni ja murisi. Jokainen vastaantulija olisi pitänyt tervehtiä.

Joten ei muuta kuin treenaamaan. Aluksi otettiin kapulan nostoa naksulla. En voi kun ihmetellä tuota pentua. Hekun kanssa poljimme tässä varmaan pari vuotta paikoillaan. Sain sen koskemaan kapulaan, mutta en päässyt eteenpäin sitten millään. Mayalle tämä oli ehkä kolmas kerta, kun treenattiin tätä, ja nyt se jo itse tarjoaa kapulan nostoa. Ihan uskomatonta.

No, jotta kaikki ei olisi niin ruusuista, niin Maya unohti istumisen.. Otin sivulle tuloa, jossa Maya ei sitten vielä yhtään ymmärrä sitä, että kiepauttaisin se sivulle, joten tätä tehdään siis niin, että itse kierrän ympyrää ja Maya seuraa sivulle tai otetaan muutama askel ja Maya on sivulla. Mutta se istuminen siihen... onnistui se pari kertaa, mutta sitten se kadotti koko istumisen.. ei muuta kuin askel taaksepäin ja naksuttimen kanssa istumista treenaamaan. Oli aika takkuista, mutta kyllä siinäkin onnistuttiin. Taitaa pienen keskittymiskyky olla vielä vähän rajallista. Energiaa kyllä riittäisi. Vähän siinä treenattiin ensimmäisen kerran myös maahanmenoa, joka taas onnistui hyvin. Sitähän taas Maya ei vielä tiedä edes tehneensä. Käskysana otetaan käyttöön sitten myöhemmin.

Loppuillan Maya onkin leikkinyt Clausin kanssa. En olisi uskonut, että birma jaksaa leikkiä pennun kanssa nin paljon. Niillä on tosi hauskaa. Maya leikkii kyllä yksinäänkin - selkeästi se tarvitsee jo vähemmän unta ja enemmän tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti