sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Hiljaiseloa

Viimeiset 4 päivää ovat menneet rauhallisesti.. minä onnistuin saamaan noroviruksen ja täytyy kyllä sanoa, että sitä ilman olisin hyvin tullut toimeen. Koirat ovat siis saaneet tulla toimeen minimiulkoilutuksella (kiitos takapihasta) ja aktivoinnilla. Ilmankos Maya keksi, että olohuoneen tapetit kaipaisivat uusimista :) Oikeassahan se on, mutta ihan vielä ei ole sen aika.

Pari päivää meni täysin pimennossa tästä maailmasta, mutta nyt sentään alkaa tunnelin päässä näkyä valoa. Marja kävi eilen onneksi Lilli-pennun kanssa meillä, niin kakarat saivat leikkiä. Hauskaa niillä olikin! Ehdottomasti mukavinta oli sohvapaini. Tytöt harjoittelivat myös pöydällä mittaamista. Marja mittasi Mayan ensi kertaa ja sai siitä 25cm. Maya sai Marjalta tuliaisiksi Cruftsista myös hienon vaaleanpunaisen( tietenkin) pannan ja taluttimen. Oikeat "pyhävaatteet"!Tänään ollaan lepäilty edelleen ja noudettu tennispalloa. Eilen kävin bussi/taksiyhdistelmällä kaupassa hakemassa uuden kahvinkeittimen (kiitos Satu) ja mahataudin jälkeistä murkinaa ja kun tulin kotiin, oli vaan Miro vastassa. Sain huudella Mayaa oikein pitkään ennen kuin se kömpi jostain. Eli Maya luuli mamman lähteneen töihin. Loistavaa.

Nyt vielä 4 päivää puurtamista ja sitten meillä on pääsiäisloma (ja kissanäyttely).

PS) Kissoja sanotaan älykkäiksi... No, meidän perheessä yritetään kyllä päivittäin kumota tuo. Tiedättekö sellaisen kumisen, kynityn koiranlelukanan? Meillä on sellainen miniatyyriversio siitä, jonka annoin tänään Mayalle leluksi. Äsken Casper aivan innoissaan leikki sillä, tassulla heitteli, maisteli, kantoi, jopa piippasi sitä. Liekö sitten ollut toiveajattelua vai mitä? Mutta äärimmäisen huvittavaa se kyllä oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti