tiistai 16. maaliskuuta 2010

Eka kerta

Mayan elämässä riittää "ekoja kertoja". Tänään matkustettiin ensimmäistä kertaa bussilla. Ensin vähän jännitti ja täristiin, mutta sitten rentouduttiin. Matka ei onneksi ollut pitkä. Eikä muuten oksennettu!

Bussilla matkustettiin ensimmäisen kerran eläinlääkäriin. Ja punnittiin Maya ensimmäisen kerran "kotona". Maya on nyt pari päivää yli 13 viikkoa ja painaa 3,5kg. Sitten tavattiin mukava eläinlääkäritäti, joka antoi Mayalle ensimmäiset rokotukset. Mayalle tehtiin myös "terveystarkastus": normaali purenta, ei napatyrää, ei häntämutkaa, sydän- ja hengitysäänet normaalit. Maya oli tosi reipas ja selkeästi sitä mieltä, että kaikki eläinlääkäriasemalla olivat töissä vain sitä varten, että saisivat rapsuttaa Mayaa. Saatiinpa vielä kotiin viemiseksi pennun tervetuliaispakkaus: 1 kg Hillsin penturuokaa, säilyketölkki ja ohjekirjoja.

Mayan elämän toinen bussimatka sujui jo tärisemättä. Eikä taaskaan oksennettu :) Bussissahan tuon on opittavakin matkustamaan, sitten kun Kupittaan koirakoulut alkavat.

Kotona Maya sitten saikin ihan täyden hepulin ja juoksi ympäri kämppää. Nyt Mayalla on työn alla matto. Siis lähinnä kai sen tuho.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti