torstai 15. huhtikuuta 2010

Ryhmätreeneissä

Lauantaina 10.4. pääsin pitkästä aikaa omiin ryhmätreeneihin. Kiitos Marja kyydistä! Olikin aivan ihan kevätsää ja pidimme treenit ulkokentällä. Miro teki jälleen ruutua, nyt yritin myös saada sen merkiltälähtöhaukahduksen pois. Viimeinen ruutu oli hieno ja siihen lopetettiin ruudun treenaus. Sen lisäksi otettiin luoksetuloa pätkittynä eli ensi maahan, siitä luokse, sitten seisomaan -> maahan ja sivulle ja viimeiseki koko juttu. Tämä toimii Mirolla hyvin - Lentsun vinkkejä taas. Muutenhan se tekee hyvän seisomaan pysähdyksen, mutta menee maahan vasta toisella käskyllä. Sitten otettiin Miron kanssa vielä seuraamista, jossa sillä tällä hetkellä on ihan mieletön motivaatio. Tosin se kyllä painaa minua ja astuu osaksi eteeni, mikä on vähän vaarallista (tosin Miro ei välitä, vaikka astuisinkin tassulle). En vaan kauheasti halua puuttua tähän yli-innokkuuteen, koska se ei kuitenkaan koskaan kisoissa ole noin innokas ja pelkään, että se motivaatio katoaa alkuvuosien surkealle tasolle, jos rupean sitä karsimaan pois.

Maya treenasi taas pentuluoksetuloa ja se oli siitä hirveän hauskaa! Sen lisäksi Maya treenasi ensimmäistä kertaa hyppyä. Ihan vain yhdellä laudalla. Kovasti on tyttönen mammassa kiinni ja mamman kädessä, eikä ensin meinannut ollenkaan ymmärtää Annan tarjoamaa namia, mutta kyllä Maya sitten siitä ylikin hyppeli. Estettä ei ainakaan arastele yhtään. Nyt pitää ruveta treenaamaan eteenmenoa ja alustaa...

Ja mikä iloisinta - Maya ei oksentanut automatkalla kumpaankaan suuntaan! Syötiin keksiä mennen tullen ja se ilmeisesti helpotti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti