perjantai 28. tammikuuta 2011

Curry 7v

Mamman oma jättikatti täyttää tänään 7v. Ihan uskomatonta, että siitä on jo 7v, kun Curry muutti meille. En voi sanoa, että pienenä pallerona, sillä se ei ollut pieni edes 12 viikon iässä... Silloin asuttiin vielä Katariinanlaaksossa ja Currylla oli valtakuntanaan oma kesähuone. Hekun kanssa niillä oli kovat leikit. Sitten muutettiin Huhkolaan ja the Kissa sai oman takapihan ja pian myös oman kaverin, Clausin. Clausin kanssa ne edelleen nukkuvan usein sylikkäin.
Nuori Curry Katariinalaaksossa

Curry on lauman ehdoton pomo. Sen arvovaltaa ei kyseenalaista kukaan, ehkä Miron lukuunottamatta. Myös vierailevat koirat Curry pistää järjestykseen. Se sietää hyvin niin vierailevat bordercolliet kuin sheltitkin, muista se ei tykkää. Pikku kissat kunnioittavat sitä suuresti - paitsi ehkä Casper, joka kiusaa Currya ihan surutta. Curry on sen suhteen ihan suunnattoman kärsivällinen, tosin osaa kyllä lopettaa myös Cassun lähentely-yritykset, jos ei niitä halua.
Curry kesällä 2010

Curry ulkoilee mieluiten takapihalla, tarhassa ulkoileminen ei oikein sovin herra maine coonin arvolle. Curry on myös loistava itikoiden pyydystäjä. Yhtään turhaa liikettä ei tarvita, kun sen jättitassu heilahtaa ja itikka on siinä. Muuten Curryn harrastuksiin kuuluu syöminen ja tipujen tarkkailu. Ikkunasta.

Viikonloppuna Curry pääsee synttäreiden kunniaksi Huhkolan kissakylpylään. Katti ei ehkä omasta lahjastaa ole järin innostunut...
Curry 8 viikkoa ja vielä kasvatajallaan

2 kommenttia: