maanantai 18. huhtikuuta 2011

Viikonlopun treenailut

Viikonlopun suunnitelmat menivät ihan uusiksi, kun en päässytkään Clausin kanssa kissanäyttelyyn. Clasulla oli korvan edessä tulehtunut pieni haava - se riittää, ettei pääse eläinlääkärintarkastuksesta läpi (ihan hyvä, että ollaan tarkkoja), joten me jäimme sitten kotiin. Minua harmitti vietävästi, kun katti oli pesty ja kaikki järjestelyt tehty, Clausia tuskin harmitti..

Joten viikonlopusta tulikin sitten koiramainen. Molempina päivinä oltiin TSAUkkilassa treenaamassa. Lauantaina Mirvalla oli kurssi Kodan kanssa ja me lähdettiin mukaan. Treenailin siinä sitten Mayan kanssa tokoliikkeet läpi: otettiin seuraamista palkaten perusasennoista, ruutua, luoksetuloa, maahanmenoa, seisomaan jäämistä, noutoa ja hyppykin - se toki vain kerran, kun onnistui kerrankin ihan nappiin. Kun paikalle tuli muita, päästiin vielä treenaamaan paikallaan olojakin. Jälleen istuminen epäonnistui täysin, joten tässä palataan nyt sitten alkuun. Maahanmeno meni ok, kävin sisällä piilossa. Vähän levoton se oli, mutta pysyi. Kun Mirvan kurssi oli ohi, pääsi Maya vielä treenaamaan agilityäkin. Tyttö on taas kehittynyt hurjasti, keinukin menee tosi hyvin, jopa varasti sille. Tehorengastreenit likalla on kyllä nyt edessä, sillä siitä Maya ei oikein ymmärrä mitään.

Sunnuntaina lähdettiin jo aamusta Mirvan kanssa hallille. Mirvaa odotellessa otin omalla parkkipaikalla perusasentotreenejä. Hallilla Maya sai keskittyä agilityyn. Ihanaa päästä ulos treenaamaan! Eva avusti vielä Mirvaa ja minua Mayan rengastreeneissä, kyllä se siitä. Ehkä jopa pieni lamppu syttyi jo? Mirokin pääsi vähän Mirvan kanssa esteille ja oli niin onnellinen. Treenien päätteeksi mentiin kera koirien (Miro, Maya, Koda ja Valle) Littoisiin metsälenkille. Vielä aika märälle sellaiselle...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti