lauantai 24. huhtikuuta 2010

Lauantaitreenit

Miro ja Maya pääsivät taas ryhmätreeneihin lauantai-iltana. Maya nyt enemmänkin on mukana tottumassa menoon ja Miro treenaa. Miron kanssa otin pitkästa aikaa metallinoudon ja se oli kyllä hyvä. Ei yhtään haukahdusta, nätisti yli esteen, metallikapula suuhun ja yli esteen takaisin sivulle - toki pienen hypähdyksen kanssa. En sitten ottanut toista kertaa, kun tämä oli niin hyvä. Sitten otettiin ruutua - ensin merkkiä vahvistaen lähempää. Ensimmäinen lähetys meni sinne päin - ja toinen oli hyvä. Siitä jäi se haukahduskin pois (kun lähtee merkiltä ruutuun).

Alun istuminen meni pipariksi - ja Miro valahti etupalkasta huolimatta maahan. Ei tuo kyllä pysy 2 min istumassa. Ei vaan pysty (Miro on kyllä jumissakin - mutta ei se kyllä mikään selitys ole, ei se vaan osaa...). Pitää vaan treenata helpottaen edelleen.

Kolmannen kerran otoksen otinkin sitten Mayan kanssa Miron sijaan eli Maya sai ottaa pentuluoksetulon. Kyllä se kovaa pinkoo mamman luo.

Maya sai taas nähdä ihanat tervut ja ihanan Pepsin. Pepsin kanssa pääsi lopuksi vähän juoksemaankin. Pepsi on Mayasta aivan ihana.


Kotona Maya sammui sohvalle kolmen kissan keskelle. Suloinen näky. Kissoista Casperilla on tänään syntymäpäivä - se täyttää jo 3-vuotta! Niin se aika menee. Synttärin kunniaksi Casper päätti aamulla tulla ensimmäistä kertaa syliin kerälle nukkumaan. En tiedä, mikä hetkellinen mielenhäiriö se mahtoi olla.

1 kommentti:

  1. Pepsi kiittää jäähdyttely-lenkistä juoksukaveriaan

    VastaaPoista