perjantai 25. syyskuuta 2009

Shelttilenkillä Huhkolassa

Sen kunniaksi että Sirkku perheineen lomaili Naantalissa päätimme järjestää shelttilenkin, jotta vierailevat tytötkin pääsevät lenkkeilemään turkulaisshelttien kanssa. Mukavasti olikin koiria ja ihmisiä mukana - enemmän kuin monella muulla lenkillä, jotka on järjestetty pidemmällä suunnittelulla. Lenkkeilimme Huhkolassa - pimeä kun kuitenkin tulisi pian, niin oli parempi olla tutussa maastossa.

Miron kanssa otin muita odotellessani hieman seuraamista - tai lähinnä treenasimme hieman peruuttamista ja askelia. Nämä treenit jäivät lyhyeen, kun ihanat shelttineitoset tulivat paikalle. Kyllä se poika vielä sen verran tyttöjen päälle ymmärtää, vaikka ei pää enää pyörälle menekään.

Lähdimme metsään lenkkeilemään, koska frisbee-kentällä oli varsinainen yleisöryntäys - ihana syyssää houkutteli kaikki heittäjätkin paikalle. Vierailevien tyttöjen lisäksi joukkoomme on saapunut jälleen ihana trikki pentu - Sleepless-kennelistä. Shelteillä oli taas kivaa - vaikka Aava-tyttönen voi olla erimieltä - se oli monen shelttiuroksen päiväunien kohteena. Kyllä olikin taas pitkästä aikaa kiva lenkkeillä yhdessä, pitää ottaa pian uusiksi!

Kuvia täällä: http://picasaweb.google.fi/sirsaari/Shelttilenkilla239Huhkolassa#

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti