perjantai 18. syyskuuta 2009

Treenit tauolla

Meillä on nyt treenit enemmän tai vähemmän tauolla... Tanja kävi viime lauantaina hieromassa Miron ja poika oli varmaan huonoimmassa kunnossa mitä koskaan. Olen minä sitä katsellutkin, että on jäykän ja jotenkin kasassa olevan oloinen - oikea lonkkakin tuntu olevan matalammalla kuin toinen. No, poika oli sitten täysin jumissa ja lihakset täynnä kuona-aineita (minä luulin, että vaan lihonut - oudolta se kyllä tuntuikin). Mahdollisuuksia on monia, mutta veikkaisin, että on loukannut (ainakin tuon lonkkansa) kiivetessään pöydille kissanruuan perään. Kastrointi teki tehtävänsä - Mirosta on tullut superahne, jos ennen oli vain ahne. Ehkä se kastrointi on muutenkin vaikuttanut aineenvaihduntaan. Onneksi kerrankin osuin soittamaan Piiran Leenalle niin, että saimme peruutusajan ensi viikon torstaiksi. Juttelen sitten Leenan kanssa, miten tästä eteenpäin. Tanja onneksi helpotti varmaan Miron oloa hieman - ja sai kyllä itse tehdä töitä oikein olan takaa tuon kanssa. Hekukin hierottiin - mutta se oli helppo homma Miroon verrattuna. Olen kyllä onnellinen siitä, että Heku on nyt (edes) kunnossa. Sehän ontui kuitenkin melkein puoli vuotta. Omakaan ole ei ole ruusuinen, kun se nivelpussintulehdus on uusinut ja lääkäriajan sain kuukauden päähän...

Eli ei sitten olla treenattu, mitä nyt vähän kaukoja otettiin eilen kallioilla.. eiliset kimppatreenit peruuntuivat ja huomenna menen Tampereelle kuvaamaan shelttejä, kun vieläkin harmittaa se, että en voinut kuvata kolmosia viime viikonloppuna ATT:n kisoissa. Kas kun heidän sääennusteensa on varmaan peräisin vuoden takaa tai jotain... ihana aurinkoinen ilma jatkui ihan torstaihin saakka viikonlopusta, joten olisi ne kisat varmaan uskaltanut pitää ulkonakin :) En ole katkera (juu, en yhtään...), mutta olisin kyllä voinut sitten nukkuakin..

KISSAUUTINEN: Casperille avautuu ovet paratiiisiin. Laura hakee maanantaina pojan Lammille morsioitten luokse. On sitä odotettukin. Viimeksi eilen Cassu harjoitteli Currylla.. Meidän ruskeat pojat varmaan allekirjoittaa adressin, jossa pyydetään, että Casper viipyisi reissussa pitkään. Loppuu poikien sisällä liikkumiskielto vähäksi aikaa.... no, saa nähdä miten polleana poika tulee takaisin reissusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti