perjantai 25. syyskuuta 2009

Viikonloppu täynnä ohjelmaa

Viime viikonloppu olikin kiireinen... lauantaina oli aikainen herätys; lähdettiin Katin kanssa jo klo 7:00 kohti Tamperetta ja ryhmänäyttelyä. Ilma oli ihana ja kuvia tulikin otettua niin shelteistä, kuin vähän myös bortsuista, ausseista ja ryhmäkehistäkin. Illalla tehtiin omien poikien kanssa peltolenkki - ei yhtään frisbeen heittelijää, eikä muita ulkoilijoita ja aivan ihana auringonlasku. Pimeä tuli kyllä tosi äkkiä..

Kuvia näyttelystä täällä:
http://picasaweb.google.fi/sirsaari/TampereenRyhmanayttely1992009#

Sunnuntaina lähtö oli klo 8 - Evan kanssa piirimestaruustokokisohin Haunisiin. Aamuinen sumu haihtui vähitellen ja ilma oli jälleen aivan ihana. Saksanpaimenkoirien kisat haittasivat uskomattoman vähän tokokisoja, joten pelko taisi olla ihan turha - heidän treeninsä ovat paljon äänekkäämmät. Erikoisvoittajassa oli vain 8 koiraa - yllättävän vähän, kun meidän alueella on vaikka kuinka hyviä EVL-koiria. Liekö sitten olivat jossain muualla, jotain muuta harrastamassa?

Olisi kyllä ollut kiva, jos olisi ollut enemmän osallistujia. No, tulokset olivat kyllä mukavia: Cindi ja Jaana voittivat piirimestaruuden, Riia ja Mirja olivat toisia ja Eva ja Valle kolmansia.

Harmi vaan, että TSAU:n joukkueeseen (joukkueisiin) ei oltu yhtään panostettu. Joukkue oli vajaa ja monen vuoden voittoputki katkesi nyt kyllä melkoisen nololla tavalla. Itseäni se harmittaa tosi paljon, koska olen monta vuotta ollut näitä joukkueita keräämässä ja iloinnut niiden menestyksestä. Nytkin kaksi joukkuetta olisi hyvin saanut kokoon, jos vähän olisi viitsinyt nähdä vaivaa niiden eteen. Toki minuakin taas kerran pyydettiin kerämään joukkueet, mutta ei se voi olla minun tehtäväni eläkeikään (ja sen yli) asti... ei vaan voi.

Kuvia piirimestaruuskisoista löytyy täältä:
http://picasaweb.google.fi/sirsaari/PiirimestaruuskisatTokoHaunisissaSekaPentupongausta#

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti