tiistai 24. elokuuta 2010

Claus näyttelyssä

Sunnuntaiaamulla herätyskello soi klo 4:30. Jippii! Anne tuli hakemaan minun kartusiaanityttöjen kanssa klo 6 ja lähdettiin Myyrmäkeen RUROKin näyttelyyn. Claus joutui kylpyyn lauantaina ja föönikin hajosi, kun kuivasin sitä. Onneksi oli saanut kissan jo melkein kuivaksi, ennenkuin fööni sanoi sopimuksensa irti. Clausilla on kyllä turkki aika huonossa kunnossa. Kuuma kesä on tehnyt tehtävänsä. Sinänsä hassua, että selkirkeillä on kaikilla nyt loistavat turkin. Sen sijaan cooni ja birma ovat kokeneet sulkasadon. Mutta kuten Anne totesi, nuo selkirkit ovat muutenkin niin kummallisia :).

Myyrmäkihallissa oli mukavasti tilaa ja parkkipaikat ihan edessä. Eurotyylinen näyttely on muutenkin enemmän makuuni, kun saa omat tavarat toiselle puolelle ja ei ole siinä koko ajan ihmisten tiellä. Ja tuo oma häkkikin on tehty niitä varten. Clausilla oli tuomarina Dorte Kaae, jolla olemme olleet aikaisemminkin (tykkäsi Clasusta silloinkin). Ja tietysti SBIc oli taas tuomarilla lähes viimeisenä. Ja kun Annen kartusiaanit ovat aina melkein ensimmäisenä arvosteluvuorossa ja minun viimeisenä - siinä sitten pitääkin roikkua tarkkaavaisena koko päivä..


Lilanaamio birmoja oli näyttelyssä 4 kappaletta - muutama nuorempi ja Claus. Tuomari sanoi heti, kun toin Clausin pöydälle, että tämä onkin kaunein lilanaamio tänään ja valitteli sitä, että Claus on kastroitu. Claus käyttäytyi suhteellisen kauniisti. Kyllä se siinä pöydällä murisi, mutta tuomari ei ehkä kuullut sitä. Sehän muriseekin minulle - minä en enää saa pöydällä koskea siihen, armon herran pitää antaa olla juuri niin kuin itse haluaa. Massaa kehui myös kovin - tosin sitä Claus on tiputtanut kesän aikana kovasti, koska ruoka ei ole oikein maistunut entiseen tapaan. Turkki myös oli kesäkunnossa - mitä se todellakin on. Kammatessa lähti vielä kampaan ihan tukuttain. Tulos oli se, mitä haettiinkin: EX1 CAPS. TP-valinnoissakin pyörähdettiin - kilpakumppaneina komea norski ja hieno cooni. Kuten arvata saattaa meidän kesäturkki ei oikein voittoon asti vienyt. Muistaakseni se komea norski oli TP.

Tässä arvostelu:
Tyyppi: erinomainen runko, hyvin lihaksikas, erinomainen runko
Pää: erinomainen pyöreä kallo + pyöreä kuno, eriomainen profiili
Silmät: Ihastuttavan malliset + ilmeikkäät, keskisiniset
Korvat: erinomaiset pienet korvat, hyvin sijoittuneet leveälle
Turkki: erinomaiset sukat ja kiilat, erinomainen maski, vähän villamainen turkki tällä hetkell'
Häntä: erinomainen hännän karvoitus
Kunto: hyvin kunnostettu
Yleisvaikutelma: hyvin, hyvin suloinen poika

Näyttelyn lomassa tehtiin ostoksia. Kaikki shampoot oli loppu, niinpä koriin kertyi Goopia ja Clausin shampoota ja hoitoainetta ja Mayallekin oma shampoo. Ja Maylle myös pari alustaa - ja kateillekin häkkiin yksi. Suhteellisen aikaisin saatiin poistumislupakin! Pitkä päivä oli silti. Onneksi Mirva oli vienyt Mayan ja Miron lenkille & treenaamaan. Kiitos Mirva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti