tiistai 31. elokuuta 2010

Treenitaukoa

Meidän perhe viettää pakollista treenitaukoa.. koirat ei kyllä siitä tykkää, mutta ei auta, kun paha mahatauti on kaatanut minut. Liikkuminen tekee kipeää ja maha on kuin koripallo. Juu, olen käynyt lääkärillä.. ei kai tässä auta, kuin ottaa vain rauhallisesti. Koirille se on tarkoittanut, että raahaudun pari kertaa päivässä takametsään ja päästän ne irti. Ja yksi lyhyt lenkki tehdään hitaasti, Mittasin yksi päivä, että 15 min lenkkiin minulla meni 30 min.

Maya on askarrellut kotona - muutama vanha lelu on kokenut kovan kohtalon. Mirvalta saadut kongit olivat kivoja - kunnes nuo kaksi saivat niistä sinisiä ja punaisia muovinpaloja lattian täyteen. Metsässä Miro on omatoimisesti harjoittanut tunnaria - se siis hukkaa ihan kaikki kepit nykyään ja etsii sitten niitä vaikka kuinka pitkään hajuaisin perusteella. Pojalla riittää kyllä nykyään sinnikkyyttä etsiä keppejä. Mutta vaikka Miron silmät kuvattiinkin viime kesänä (oli jo silloin samoja oireita), eipäilen kyllä, että sen näkökyky on heikentynyt. Jotenkin se vain näkyy jokapäiväisessä elämässä, kun toisen näkökyky on selvästi heikentynyt. Kyllä se ihan hyvin pärjää, ei siinä mitään, mutta luulen kyllä, että vähitellen Miro siirtyy eläkkeelle.

Mirva vei Mayan ja Miron eilen hallille - Maya pääsi treenaamaan - ja molemmat lopuksi pitkälle lenkille Littoisiin. Tosi kiva, että Mirvan Koda ja Miro tulevat toimeen hyvin. Tai epäilen, että ne lähinnä ovat näkemättä toisiaan :).  Mayalla riitti energiaa treenata hyppyjä, kontakteja ym. ja vielä leikkiä lenkillä sen jälkeen. Oli ihanaa saada pari väsynyttä ja tyytyväistä koiraa kotiin. Kiitos Mirva!

Päivä tässä nyt ainakin vielä menee ihan hissukseen - onneksi sentää voi kuvata ikkunasta kissoja tarhassa - tai Mayaa ja Miroa takametsässä. Syksy kun on niin ihanaa aikaa. Pitäisi varmaan järjestää joku shelttilenkki taas, että saisi ottaa syyskuvia.. niin että jos jollakulla on tarve syyskuviin, ottakaa vaan yhteyttä!.

1 kommentti:

  1. Mahdettaiskohan mekin päästä shelttilenkille, jos sellainen järjestyy :)

    Paranemisia!!

    VastaaPoista