torstai 22. heinäkuuta 2010

Agitreenit

Keskiviikkona Maya pääsi jälleen Mirvan kanssa agitreeneihin. Likka aloitti vinkumaan ja komentamaan haukkumalla Mirvaa jo Littoisten "keskustan" kohdalla... Mirva vei Mayan lenkille ja minä valitsin sopivan radanpätkän heille. Radassa oli putki, 4 hyppyä vastakkain (2 + 2) ja pöytä, mitä Maya ei vielä ole edes mennyt. Mutta jos nyt oppisi hyppäämään pöydälle, voisi joskus hypätä sohvallekin..
Maya on potentiaalinen lähdössä varastaja, joten ensin Mirva treenasi lähdössä pysymistä. Kyllä se siellä hyvin pysyy, mutta vaatii muistuttamista joka kerta. Hyvin meni tyttönen pienen radankin jo - virheitä toki tulee, mutta niin saa tullakin. Innokas se on ainakin ja se on pääasia. Ehkä vähän turhan kiinni Mirvassa/lelussa, mutta sitä saa mitä tilaa - tässä syyttävä sormi osoittaa omistajaan. Minä olen kovasti vahvistanut sitä katsekontaktia :). Pöytäkin meni ihan hienosti - pysyykin siellä, kun pistää maahan. Maahanhan on tällä hetkellä Mayan lempiliike. Sitä tarjotaan ratkaisuksi ihan kaikkeen.Lopuksi vielä aloitettiin keinun treenaaminen. Keinun alla maxien pöytä ja ääntä pehmentämään pari peittoa. Mirva houkuteli päästä Mayaa namilla ja minä vein keinulle remmissä. Ensin Maya meni nopealla vauhdilla ylös ja aika pitkälle, mutta sitten se vissiin huomasi, että tässä ollaan nyt korkealla ja ihan uudessa paikassa.. Namilla saatiin houkuteluta loppuun asti. Hieman totututeltiin keinuvaan liikkeeseen ja laskettiin puomi alas pöydälle. Toistettiin kerran - ja Maya oli kyllä melkoisen epäluuloinen. Tosin niin se oli aluksi renkaankin suhteen ja seuraavalla kerralla sitten hyppäsi sen läpi tuosta vain. Ehkä ihan tervettä olla ensin varovainen. Tämä jätettiin nyt hautumaan seuraavaan kertaan.
Mirva lähti vielä jäähdyttelylenkille Mayan kanssa ja sitten palattiinkin kotiin kiusaamaan kissoja. Maya ei nimittäin kovin paljon väsähtänyt treeneistä, vaikka olikin hirveä helle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti