keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Kupittaalla tokotreeneissä

Kun Miro oli lähtenyt Ritan mukana mökkeilemään Rymättylään, lähdimme minä ja Maya Kupittaalle treenaamaan. Maya tosin oli sitä mieltä, että mentiin sinne leikkimään ja yritti epätoivoisesti saada tollereita leikkimään kanssaan. Treeneissä tällä kertaa vain Huldi, Lyyli, Jatsi ja Pepsi - niin ja Maya. Aluksi ja lopuksi paikallaanoloa, joka lopuksi meni paremmin. Maya ei oikein aluksi malttaisi pysyä maassa, mutta sain kyllä senkin sitten onnistumaan. Ensin se vaan meni ylös alas sivulta kuin jojo. Siirryin muutaman metrin päähän palkka takana, niin ettei Maya nähnyt sitä ja n. minuutin päästä vapautus palkalle (ei ihan sivulta, mutta lähempää koiraa kuitenkin).


Muuten treenattiin sivulle tuloa eri kulmista, maasta, seisomasta. Tämä menee jo aika kivasti ja aika hyvään paikkaankin Maya tulee. Samoin otin luoksetuloa, mutta ensimmäisellä kerralla varasti ja sitten lähti perään. Sitten olikin jo palkattava jäämisestä lähempää - ja toisen kerran niin, että kävelin pidemmän matkan ja palasin palkaamaan. Sen jälkeen onnistui jo luoksetulokin suoraan hienosti sivulle. Treenasin myös vähän seuraamista ja meni oikein hyvin. Paikka nyt vähän edessä, jotta näen sen, että Maya on mukana. Myös maahan menoa treenattiin - suoraan sivulta, liikkeestä kohti minua, kauempaa lelu palkalla ja suoraan liikkestä sivulla. Tarjoaa kyllä maahan menoa erittäin aktiivisesti joka paikkaan :). Se on Mayasta niin kivaa. Vähän myös noutoa Mayan omalla pikku kapulalla. Tuo aika kivasti sen, mutta ei ihan käteen asti. Sitä treenattiin erikseen. Lopuksi tehtiin taas se paikallaanolo ja meni jo vähän paremmin.


Pikku lenkki tehtiin Kupittaalla treenien jälkeen ja en meinannut saada Mayaa pois ollenkaan vuohien luota. Se nuuskutteli vuohia aidan läpi ja oli sitä mieltä, että ne on ihania. Lopulta sai sitten Lyylin leikkimään ja juoksi hillittömästi ympyrää nurmikolla... Kotona nukahti jalkoihin, nukkui 15 min ja sitten kantoi minulle lelua. Jep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti