maanantai 12. heinäkuuta 2010

Maya 7 kk

Niin se aika kuluu. Minun pieni, sininen tyttöni täyttää 7 kk ja pääsee siis jo pentuluokkiin näyttelyihin. Yksi virstanpylväs on taas saavutettu. Näyttelyissähän Maya on jo käynyt turistina treenailemassa. Sen mielestä näyttelyissä on huippukivaa ja haluaisi tutustua ihan jokaiseen vastaan tulevaan koiraan koosta riippumatta. Viimeksi sunnuntaina Karjaan näyttelyssä olisi kaveriksi kelvanneet pienestä mäyräkoirasta bullmanstiffiin - ja kaikki siltä väliltä. Mamma vaan rajoittaa välillä vähän tätä tutustumista...
Lauantaina Maya oli turistina agikisoissa ja taisi saada tehdäkin Mirvan kanssa jotain pientä. Kisojen jälkeen Miro ja Maya pääsivät Vallen kanssa uimaan!

Treenattu on maahanmenoa eri tavoilla ja kyllähän se sitä tarjoaa :). Nyt on vain niin kuuma, että ohjaaja meinaa läkähtyä, pentu kyllä jaksaisi. Tosin sekin ihme on nyt koettu, että Maya pyysi takapihalta sisälle, vaikka minä olin ulkona.

2 kommenttia:

 1. Sama se on täällä. Joutuu ihan ihmettelemään mihin se aika oikein kuluu. Meillä on iän myötä havaittavissa jääräpäisyyttä ;) Ihan heti ei uskota, kun sanotaan. Välillä pitää sanoa aika kovinkin. Että mitäköhän tästä vielä tulee :D

  Te olette kyllä hurjan taitavia jo nyt! :)

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Terveisiä täältä Varkaudesta siskopuolelta Nooralta (A. Versus Per Lei) kauniille sheltin alulle, ja onnea tuleviin näytelmiin. :) Toivottavasti törmätään joskus näytelmissä, haluan ehdottomasti nähdä tämän koiruuden! :)

  -Kirsi & Leo + tytöt

  VastaaPoista