maanantai 10. toukokuuta 2010

Lauantaina Porin näyttelyssä

Lauantaina lähin Mayan kanssa Aava-sheltin ja Sarin seuraksi Porin ryhmänäyttelyyn. Miro pääsi luksushoitoon Kahtoloille koko viikonlopuksi. Sarin Kimmo-niminen navigaattori ajelutti meitä ympäri ämpäri Poria - ja molemmat tytöt voivat pahoin. Terveisiä vaan Kimmolle. No, rehellisyyden nimissä on mainittava, että Maya voi kyllä pahoin ensimmäisen kerran jo paljon aikaisemmin.


Näyttelypaikalla Maya oli oma iloinen itsensä - ja olisi taas halunnut tervehtimään kaikkia. Onneksi paikalta löytyi muutama ikätoveri, jonka kanssa saattoi painia, kivoja ihmisiä, joiden hihassa saattoi roikkua (jos siis itse hihaansa Mayalle tarjosivat) ja joilta saattoi vielä saada namia. Kerrassaan mainio paikka siis!

Ilma ei ollut kovin kummoinen, mutta onneksi ei sentään satanut... tuomari oli minulle jonkin asteinen pettymys. Ei tuntunut olevan kovin innostunut rodusta. Tai muusta kuin väristä.. harvoin noin selvästi tuomari suosii yhtä väriä, yleensä sentään tuomari katsoo koiraa kokonaisuutena, eikä vain väriä. Toki voittaneet soopelit olivat kauniita - ja niiden varmaan kuuluikin voittaa, mutta kun joukossa vaan oli tosi kauniita tricoloureja ja ne eivät sijoittuneet lainkaan, ei edes vahingossa! Minua oikeasti vähän tympi.. Tuomari ei alussa juoksuttanut koiria ollenkaan, sitten vasta yksittäin ja jälkeenpäin. Nopea hän kyllä oli :) ja pitkä. Kehät olivat jättisuuret, joten kuvaaminen ei ollut helppoa. Mutta tuli sieltä nyt muutama kuva otettua.Seuraavaksi sitten Mynämäen näyttelyyn kuvaamaan viikon päästä!

1 kommentti:

  1. Eksyin tänne teidän blogiin, joten nyt minusta tulee vakiokävijä :) Kiitos vielä kerran ihanista kuvista joita otit minun tytöistä!

    VastaaPoista