maanantai 3. toukokuuta 2010

Vappuhulinat

Vappuhulinat meidän perheessä tarkoittaa ihan jotain muuta.. Vappuaattona oltiin ihanalla peltolenkillä piirillä. Saatiin olla melko rauhassa, kun frisbee-väki juhli varmaan vappua toisella tavalla. Miro ja Maya juoksivat pitkin peltoja onnellisina. Illan saivatkin olla kotona keskenään, kun kävin Tarjalla vappusimalla ja tippaleivillä. Tai niinhän minä luulin. Tarjoilut olivat kyllä mahtavat, kiitos!


Vappupäivänä käytiin Evan ja Vallen kanssa ensin kunnon peltolenkillä ja sitten lähdettiin Somerolle katsomaan paimennuskisoja. Maya lähti Vallen kanssa mukaan. Mayan automatka Somerolle sujui hyvin siihen asti, kunnes käännyttiin kiemuraisille pikkuteille. Kisat käytiin Marika ja Kimmo Klossnerin Woollandin pelloilla. Kun pääsimme paikalle jäljellä oli vielä muutama 3-luokan koira ja kyllä oli hienoa seurata niiden paimennusta. Ihan valtavan kaukana koirat toimivat ohjaajastaan, joka vain seisoon paikallaan ja ohjaa koiraa pillillä/käskyillä. Sen jälkeen oli vuorossa 2-luokka ja viimeiseksi 1-luokka, jossa kisasi yllättävän paljon tuttuja: Vissla, Flamma, Turo jne.


Mayalla oli tietysti hauskaa - sitä ei korviin asti ulottuva muta yhtään haitannut, päinvastoin - oli kiva kaivaa. Ja kun paikalla oli vielä monta kivaa bordercollieta. Hyvin Maya rauhoittui myös häkkiin nukkumaan, joten päivä oli kaikin puolin onnistunut. Automatka takaisin kotiin sujui hyvin, ei oksentanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti