maanantai 31. toukokuuta 2010

Viikonloppu

Meillä oli mukava "vapaa" viikonvaihde. Perjantaina käytiin puutarhassa Päivin ja Tepon kanssa ja siitä sitten Katariinanlaaksoon lenkille shelttityttöjen kanssa. Oli ihana, aurinkoinen ilma ja mukavaa lenkkeillä vanhoissa kotimaisemissa. Miro oli ihan mahdoton, kun sillä oli 4 tyttöä matkassa. Mayalla oli hauskaa juosta shelttityttöjen kanssa. Miro ja Sanni pääsivät vielä kastamaan tassunsakin mereen - toki olisivat menneet pidemmälläkin, mutta kun ei päästetty.

Lauantaina pidimme treeniryhmän treenit tuntia aikaisemmin kuin tavallisesti ja Kupittaalla. Melkein jäin kotiin, mutta sitten pakkasin koppaan kameran ja nappasin Miron ja Mayan mukaan. Bussimatka meni ok, vaikka oli tavaraa ja kaksi koiraa. Vesisateessa sitten treenattiin jälleen kerran. Miro otti aluksi ruutua, jossa palkaksi ei sitten kelvannut lelu, vaan piti laittaa alusta. Muutoin otettiin häiriötreenit eli kaikki treenasivat samaan aikaan "omia juttujaan" nurmikolla. Miro keskittyy silloin tosi hyvin - oikeastaan jopa paremmin. Idari meni ok, tosin lyhyemmillä matkoilla, loistava luoksetulo ja seuraaminenkin suhteellisen ok, mitä nyt edistää - ja perusasento vähän sinne päin. Mutta intoa on ainakin ja se on pääasia Miron kohdalla. Kaukoissa vähän liikkui, mutta teki kaikki asennot. Maya sai treenata vähän omia juttujaan myös - sivulle tuloa, katsekontaktia sivulta, luoksetuloa lyhyeltä välimatkalta ja vähän noutoakin. Kerran se kyllä kirmasi myös Voiton perään, kun Voitto otti luoksetuloa. Lopuksi mentiin Voiton ja Toton kanssa lenkille - ja Maya juoksi Voiton kanssa pitkin Kupittaata. Toto oli ennemminkin ihastunut Voittoon :).

Sunnuntaina tehtiin puutarhatöitä ja päivällä Tanja tuli hieromaan Miron. Kuten olin epäillytkin (ei vaadi kummoistakaan silmää, jotta näkee, että Miro ei liikuta selkäänsä ollenkaan liikkeessä), Miro oli ihan jumissa. Siitä huolimatta, että Maya häiriköi hierontaa parhaansa mukaan, sai Tanja sen aika kivaan kuntoon ja ero on havaittavissa liikkeessä ihan heti. Loppupäivä otettiinkin sitten rauhallisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti